Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

TV-series:Humans(2015)


To τηλεοπτικό must του καλοκαιριού!

Η νέα σειρά του Channel 4 ήταν στη λίστα των τηλεοπτικών προγραμμάτων  που περίμενα με ανυπομονησία την ημέρα κυκλοφορίας τους.Και μπορώ να πω ότι άξιζε την αναμονή.

Ας μιλήσουμε πρώτα για το casting της σειράς. H Katherine Parkinson(την οποία την έχω αγαπήσει από το The I.T. Crowd),o Tom Goodman-Hill,o Colin Morgan(που θεωρώ πως όλοι τον θυμόμαστε από τη σειρά Merlin) και η πανέμορφη αλλά ταυτόχρονα τρομακτική  Gemma Chan  πρωταγωνιστούν σε αυτή τη μεγάλη  παραγωγή του Channel 4.



Υπόθεση:Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο του πιθανού κοντινού μέλλοντος(ελπίζω να είμαι σωστή συντακτικά).Ο πατέρας μίας οικογένειας όπου η μητέρα είναι συνεχώς απούσα  παίρνει την απόφαση να αγοράσει το νέο trend της εποχής,ένα Synth.Πρόκειται για ένα πολύ εξελιγμένο ρομπότ υπηρέτη το οποίο μοιάζει τόσο πολύ με άνθρωπο που ή ανατριχίλα ή δέος μπορεί να σου προκαλέσει.Τα Synth είναι αλάνθαστα,ασφαλή,δεν αισθάνονται,δε ρωτάνε,δε σκέφτονται,είναι ένα καλοκουρδισμένο μηχάνημα.Ή μήπως όχι.


Bonus-Trivia:Μέσα στο cast της σειράς είναι και ο οσκαρικός William Hurt με μια ιστορία που μάλλον θα μας κάνει να κλάψουμε(έτσι δείχνουν τα πράγματα,παίδες,ετοιμάστε τα klinex σας!).Ο κύριος Hurt  αν θυμάστε είχε παίξει και στην Α.Ι.: Τεχνητή νοημοσύνη  το ρόλο του δημιουργού των ανδροϊδών τα οποία( τί σύμπτωση !!) υπηρετούσαν  τους ανθρώπους.Η σειρά είναι remake μίας σουηδικής.

Δεν λέω τίποτα παραπάνω καθώς φοβάμαι μη μου ξεφύγουν  spoilers.Σας αφήνω με το trailer της σειράς,βαθμολογώ το πρώτο επεισόδιο της σεζόν με ένα 9 και σας θερμοπαρακαλώ να τη δείτε και να μου πείτε την  άποψή σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου